Det egna hemmet. För vissa människor är vardagen en utmaning nog. HagaGöstorp erbjuder två olika individanpassade boenden. Ett boende som ligger centralt i den lilla sommarorten Båstad och ett som ligger mitt i ett böljande landskap i södra Halland. För oss står trygghet och egen utveckling i fokus och vi erbjuder service dygnet runt.

HAGAGÅRDEN
Mitt i centrum.
Allt som denna sommarort har att erbjuda har du utanför dörren. Hagagården ligger centralt i Båstad med omedelbar närhet till hav, affär, bibliotek, bio, café m.m. Totalt finns här 26 boendeplatser. 20 st på Hagagården och 6 st i egna lägenheter nära huvudbyggnaden. Hagagården hittar du centralt i Båstad, parallellt med Köpmansgatan. På Hagagatan bakom Statoil ligger vår huvudbyggnad.

GÖSTORPSGÅRDEN
Nära till naturen. Tystnaden och årstidsskiftningarna med sina olika dofter och färger har du inpå knuten. Göstorpsgården är en lantlig idyll i Veinge för den som behöver lugn och avskildhet. Här får de boende hjälpa till med djuren i den utsträckning de klarar. Här finns 23 boendeplatser. 22 st i stora huset och 1 st i annexet. Göstorpsgården hittar du strax norr om Veinge. Från E6 kan du svänga av vid Snapparp eller vid Mellbystrand/ Laholm.


Haga Göstorp Psykiatri
Tel 0431-78170 Hagagården, Hagagatan 24, 269 35 Båstad Göstorpsgården, 312 92 Laholm E-post info@hagagostorp.se